Post by agezviarigad on Mar 5, 2022 13:29:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Amnezja: Gry Ucieczka z Pokoju ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Amnezja: Gry Ucieczka z Pokoju IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje monety generatora ▞▞▞
▞▞▞ Amnezja: Gry Ucieczka z Pokoju 2022 version ▞▞▞
Nienawidziłem grać w tę grę. To nie było zabawne. Jeśli chodzi o robaki, to nie pozwoli ci zbierać świetlików, a piła nie przetnie drewna, ponieważ drewno znika z ekranu.
Bardzo zabawne!
Polecam. Kto lubi zagadki do bedzie zachwycony
Амнезия - Игри Бягство от Къща Приключенски pgv
অসাধারণ 😍.
Wcale mi się nie podobało, przepraszam
Αμνησία: Παιχνίδι Διαφυγής Περιπέτεια toxc
To bardzo ryzykowne i bardzo mi się podobało dzięki 😊😊
Deweloperzy muszą unikać akcji 2 palcami: gracze z telewizorem i myszą nie mogą grać.
Wciągająca pełna zagadek gra super.
Mogło być dobrze, ale straszne kontrole i zrezygnowałem po niemożliwym nonsensie z koniem trojańskim.
Wymaga wielu kliknięć przed odebraniem przedmiotów. Nie daje wystarczającej ilości informacji we wskazówkach. Nie pozwoli Ci pominąć zagadki. Zużyłem wiele wskazówek, próbując pominąć. Odinstalowany po wydaniu pieniędzy 🤨
Wskazówki są śmieszne. Muszę używać przedmiotów, w których nie ma opisu...
Niektóre łamigłówki były mylące, jak je rozwiązać, ale były wyjątkowe. Fabuła była ciekawa, a sama gra wciągająca. Ładna grafika.
Super gierka!
Podobało mi się, ale wydaje mi się, że był za krótki i nie taki gładki
Naprawdę podobała mi się gra, aby pobrać kolejną z gier, dziękuję
Bezsens i hamulec. Rozwiązywać zagadki można owszem ale bez irytacji. W tej grze niestety brak logiki i nic nie wynika z niczego. Nie wiadomo jaki zrobić ruch. Podpowiedzi nie pomagają w niczym. Dla mnie szkoda nerwów.. Są inni twórcy i gierki gdzie spokojnie biegnij bez stresu. Kto lubi nerwy to ok ale zawsze jest wybór i z którego korzystam.. Osobiście z przykrością ale nie polecam
Cóż, próbowałem tej gry. Musiałem skorzystać z podpowiedzi kilka razy, zagadki są trochę niejasne. Jestem na pierwszej części. Próbowałem otworzyć stalowy Plat na podwórku. Uderzałem kijami jeden po drugim, oba w tym samym czasie przetaczałem się z boku na bok. Nic nie działa. Właśnie się tym zirytowałem. Niezainstalowany.
Korzystasz z podpowiedzi do karty pamięci i nic to nie da. (Co pokazuje podpowiedź. Zdecydowanie odinstalowuję!!!
Gierka super polecam
Niesamowita gra na punkt
Fajna gra ,dobrze się w nią gra .Daję 5 gwiazdek idodatkowych plus język polski. Czekam na następne takie gry😀
Podoba mi się grafika. Fabuła jest ciekawa. Przykuł moją uwagę. Widzę siebie grającego w inne gry tego twórcy.
Nie będzie łamigłówka, więc irytujące, w jego laboratorium, w którym należy użyć strzałek, aby przesunąć 4 twarze do 4 czerwonych linii, zablokowało się, że strzałki nie działają, chociaż działały na poprzedniej wersji Widziałem filmy na YouTube 😒 🙄😠.
Dobra gra, dziękuję
स्मृतिलोप : रूम एस्केप गेम्स एडवेंचर bmee
Szczerze fajna gra, trzeba bardzo, że ma naprawdę naprawdę już się, dzięki reklamie można przejść daną zagadkę, troszkę jest reklama ogólnie ale lepsze to niż płatenie za granicą. Ogólnie polecamy
Czułość na przyjmowanie przedmiotów jest słaba. Mogę rozmawiać na zawsze i nic się nie dzieje. Musi zostać naprawiony
Dobre trudne łamigłówki
Soccer Spirits Kaarten puca
Nie jest tak źle
Fajna, trzeba nieźle główkować
Bardzo przyjemna gra i spora ilość wyzwań. Ta gra miała wiele reklam, które były bardzo rozsądne, nie były natrętne ani zbytnio nie zakłócały mojej rozgrywki. Jedynym powodem, dla którego nie mogę dać pięciu gwiazdek, jest to, że niektóre podpowiedzi były bardzo nieprzydatne, a niektóre łamigłówki, choć łatwe do rozwiązania, były trudne do wykonania, jak na przykład zielone pudełko w ogrodzie. Inaczej? Bardzo zabawne. Polecam grać.
Świetna gra, ale ciągłe zawieszanie się podczas próby obejrzenia filmu w celu uzyskania podpowiedzi
Амнезия - Игри Бягство от Къща Приключенски pgv
Super gra, zmuszam do myślenia. Jedyny maleńki minus to, że nie można przybliżyć/powiększyć obiektów
Ta gra jest do bani. To nic nie robi. Odinstalowany
Αμνησία: Παιχνίδι Διαφυγής Περιπέτεια toxc
Ciekawe
Właściwie od czasu do czasu dobra gra ucieczki. Dobra robota
Uwielbiam to😍 grę musisz spróbować tej gry, kocham to 💘
Bardzo irytująca i frustrująca usterka. To już drugi raz, kiedy ta głupia gra właśnie na mnie przestała działać. Zaszedłem o wiele dalej niż wcześniej i teraz nie mogę do tego wrócić. Sterowanie jest również niezwykle frustrujące i niewrażliwe, jeśli chodzi o używanie ich do przenoszenia rzeczy w grze. Ruch jest też uciążliwy jak diabli. Legowisko Rzeszy było całkiem przyzwoite. Dlaczego to było takie straszne?
Za trudne dla mnie