(Android/iOS) Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast kodovi povećavaju novčiće
Mar 5, 2022 13:26:28 GMT
Post by agezviarigad on Mar 5, 2022 13:26:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast 2022 version ▞▞▞
Zabava. Kratki oglasi.
Igra je sranje, previše reklama ne može se zabaviti igrajući
u redu
Postoji obilje pojačanja koja će vam pomoći u igranju. Neke od njih nisam vidio u drugim blast igrama. Za sada imam BLAST.
Ovo je vrlo opuštajuća igra. Ne mogu prestati igrati. Love love sve o ovoj igrici grafika je fantastična Dođite i igrajte svidjet će vam se ova igra
Zabavno je samo što nije dovoljno izazovno, ali siguran sam da će biti bolje kako završim razine.
jedna igra pa dvije reklame, dosadno.
tek počeo, ali za sada mi se jako sviđa
Nisam ga počeo igrati, ali je tako zabavno kada sam ga vidio na reklamama i na iPadu mojih prijatelja
Sjajna grafika! Sjajni i cool pojačivači! Uživajte u ovoj igrici!
Upravo sam započeo. Ali ja to volim.
Toy Block Boom - 퍼즐 블라스트 캐주얼 게임 ygjq
u redu je samo malo zbunjujuće
Dobro
stvarno uživam u UMJETNOSTI I BOJAMA igre....ali ako imaš priču i drugačiju lokaciju...u igri će me to više zaokupiti..
Lijepa opuštajuća igra, mislim da bi se svidjela djeci od 6-8 godina.
Way to.podmiri vrijeme i provjeri hoće li mi nova aplikacija za gotovinu dati bodove za to.
Što kažete na sljedeću igru kada dopustite igraču da zadrži dodatne udarce nakon odigrane razine. Pustite ih da se kotrljaju iznova i iznova dok ne budu potrebni nakon razine 15.
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Nezahtjevne igre prb
Molim vas, trebamo nastavak ove igre. Jedna od najzaraznijih igara koje sam ikad igrao. A djevojka je tako slatka! Hvala vam!!!!!!!
AXES.io Екшън ktwy
Tek započeli recenzirat ćemo kasnije
Sjajna igra cube blast. Grafika je dobra, do sada su razine lake, ali sam tek na razini 18. Preporučio bih ovu.
Zaista uživajte igrajući ovu igru tako da je zabavno.
Sretan sam zbog ove igre 😚😚😚😚😍😎😙😋
Ne smeta mi nekoliko reklama, ali nakon nekoliko razina bila je reklama između SVAKE RAZINE!... ne brinite
Lijepo je što se možete igrati i ne zamarati se time što morate odmah kupiti paket
Lijepa svijetla 🌞igrica
Ovo je vrlo zabavno, i sviđa mi se što sam zaslužan za igranje!
Zabavna laka igra
Uživanje u igri
Tek pocelo, za sada ok
Zabavna igra dobra grafika. Zagonetke dovoljno teške da ih učine zanimljivim
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Casual games jswx
Ažuriranje: NE IGRAJTE OVU IGRCU! Oglasi ne rade NIKAD tako da NIKAD ne dobijete svoje bonuse! Odbacit ću ga jer sam ih u posljednja 3 tjedna mnogo puta obavijestio o ovom problemu! Jako sam razočaran njima! (Ranija objava: Zaista uživam! Vrlo opuštajuće jer nije jedna od onih igara koje zahtijevaju puno razmišljanja! Cijenim ovo jer želim uživati, a ne RADITI u tome. Imam 72 godine i u mirovini sam. Završio sam uz naporan rad! Ovo je lako i zabavno!)
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Boshqalar pco
Dobra opuštajuća igra
Bilo je u redu