Post by agezviarigad on Mar 5, 2022 13:01:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Love Fantasy: Match \u0026 Stories 2022 version ▞▞▞
uživam v tej igri (na napredku za stopnjo 2) upam, da bo manj komercialno😊😊😊
uganke dobre...stili, med katerimi lahko izbirate, so v redu, med igranjem dobite malo boljše izbire...izbire ličil zaenkrat niso slabe..pravzaprav boljša igra, kot kaže oglas..
Sovražim, da sem na nivoju 150 in še vedno dobivam samo 300 kovancev na raven, prosim, popravite na vsaj petsto
Všeč mi je bila ta igra in sem se zares vživel vanjo, a se je pravkar zrušila. Ustavil se in ne morem igrati. To je zanič. Nimam možnosti, da si povrnem svoje mesto. Sovražim začeti vse znova.
Všeč mi je ta igra, če sem iskren, moram imeti možnost zamenjati dragulje za kovance in posodobitev z naslednjim delom bi bila čudovita, saj sem popolnoma odvisen in mi zmanjka zgodb za dokončanje 🤯 ampak vse skupaj odlična igra in zabava 🥰 26. januarja iz nekega razloga sem izgubil ves napredek, prosim popravite, sicer ga bom prisiljen izbrisati 😫
Všeč mi je, uživam v tej igri, vendar se ne morem povezati s Facebook računom ali Google računom, v prihodnosti ga bom izgubil, če se bodo pojavile težave z mojim telefonom, 😞
Veliko se zruši sredi igre in po oglasih. Nikoli ne dam 2x po igri ali nagrad po ogledu oglasov. Je enostavno pridobiti kovance.
je zabavno, vendar lahko postane nadležno
Zgodba te igre je precej zanimiva, vendar je res moteča, ko morate igrati več stopenj, da dobite kovance vsakič, ko zmagate na vsaki ravni, lahko dobite najmanj 320-450 kovancev na krog in ko se začnete pripravljati na lik stane noro smešno, kot do 300-500 kovancev za ličila, uhane, obleko itd... in naredijo tako težke nivoje, da si za 2. ali 3. priložnost ogledate nekaj oglasov. Kupil sem 1,99€ samo za kovance, vendar je potem z nekaj kliki že vse izginilo
Love Fantasy: Match & Stories Quebra-cabeça gxa
Zrušitev, preveč reklam
obožujem igro in ni težko dobiti kovancev, niti nisem prisiljen kupovati kovance tako zabavno, da mi je všeč
Obožujete različne videze in mini igra za pridobivanje kovancev je zelo zabavna
To je dobra igra, vendar za preproste stvari potrebuje smešno količino kovancev. Potem večino svojega časa preživite z ogledom dodatkov samo zato, da bi dobili kovance, zaradi česar je težko uživati v igri. Upam, da boste zmanjšali to zadevo s kovanci.
Začelo se je zabavno. Zdaj mi ne dovoli nadaljevati. Popolnoma je zamrznjen, ne morem nadaljevati z zgodbo. 😞 Zdi se, da bom moral samo odstraniti.
Uživam v igri, kar se tiče reševalnega vidika! Oglasi mi vsak krog malo bolj ubijejo dušo; je malo pretirano!
Moral sem odstraniti in znova namestiti, ker je igra zamrznila in mi ni pustila igrati 3 dni in res rad igram to igro.
To je moj drugi pregled. Morali bi imeti možnost kupiti kovance s številnimi neporabljenimi diamanti, ki jih prejmemo.
Aplikacija je všeč, vendar se občasno zruši. To res moram obravnavati in dal mu bom več zvezdic!!
Všeč mi je ta igra, vendar bi jo rad naličil in ji popucal mozolje kot druge modne igre, in sovražim, da moraš igrati mini igro, da dobiš kovance.
Love Fantasy: Match & Stories Tankenötter wju
Všeč mi je ta igra, da si tako fajn zapomni ta del. fant je ne mara, ker je videti brezdomka
Všeč mi je bila igra, sovražil sem oglase, ki sem jih uporabljal za vse, a takoj, ko sem se dobro začel igrati igro, je zmrznila in se mi ni umaknila z zaslona in skoraj sem prepričan, da sem izgubil vse, kar sem delal ker ga je bilo treba zaradi težav odstraniti. Trdo delo in zapravljen čas...
To mi daje nekaj opraviti s svojim časom. Moja težava je, da so pri ugankah elementi, ki se ujemajo, sm all!! To je primerno za vse starosti.
Ta igra je dobra, vendar naslednja zgodba še ne prihaja, toliko dni je minilo, vseeno prosim, da naslednjo zgodbo objavite kmalu.
obožujem to igro, včasih je tako težko, ko ne uporabljate podatkov, a če uporabljate podatke ali WiFi, je res lepa igra
zabavno in razburljivo, ko gre za težke ravni.
ta igra je briljantna, vendar sem ji dal samo 3 zvezdice, ker so ravni pretežke, zlasti stopnja 18. Dobesedno sem obtičal na stopnji 18, mislim, da je nemogoče. Zato bi rad, če bi bilo lažje. Še ena stvar, ki sem jo že teden dni obtičala na 18. stopnji in mislim, da je ne bom nikoli presegla. Kdo je to kdaj naredil, naj posodobite in naredite stopnjo 18 veliko lažjo!!!
Stvari so zelo drage, vendar je zbiranje denarja zelo počasno! Že posodabljam, potem pa moramo počakati na posodobitve! Tako smešno!
zelo lepa in zanimiva igra, vendar mora govoriti z usti in glasom
Puzzle igre so dobre, vendar nikoli ne dobite skoraj dovolj potez, tako da večino časa sedite tam in gledate oglase. Tudi nekaj res vprašljivih in neprimernih oglasov – vsekakor ni primernih za mlade. Zgodbe so tako slabe, da je smešno in se ne posodabljajo dovolj pogosto, zato se ne morejo predvajati več tednov naenkrat, odstraniti.
zabavno je, ker se lahko naučiš oblačiti, ampak jaz 💬 mislim, da bi morali znižati cene ličil
Vsebovati oglase je podcenjevanje. Ta aplikacija je namenjena izključno zaslužku z oglasi. Nima smisla kaj tako. Delajte tudi na oglasnih napakah. Zatemnitev zaslona nima smisla. Sama igra nima smisla in izgleda čudno. Preobrazba projekta je boljša igra, čeprav je tudi slabša. Zdi se, da Google teh aplikacij ne preverja.
ni nove zgodbe, nove zgodbe me navdušujejo, zato sem jo vedno igral, ampak bilo je pred 4 dnevi.. še vedno ni nove zgodbe! Pls posodobi to igro ali pa jo bom samo odstranil 🙄😔
Zaenkrat mi je ta igra všeč!! lepa zgodba, zaradi katere si vedno znova želiš! Všeč mi je oblečenje!! Iskal sem takšno igro!
Zaenkrat mi je všeč igra, lažja kot Project Make in ne toliko drame.
Običajno rad pomagam okrasiti in oblačiti ljudi ter jih ličiti, tako da je to popolna igra zame
Love Fantasy: Match & Stories Rompicapi kcn
res je dober, vendar si želim, da bi ga posodobili, posodobitev bi morala biti tako, kot da lahko oblečemo dekle brez denarja, a dobro igro 10/10
Všeč mi je ta igra ... toda prosim razumejte, da nisem tukaj zaradi sladkarij.. stopnje za pridobivanje kovancev so včasih tako težke in je jezno ... na splošno je dobra..
Ta aplikacija je spodobna, lepa in skorajda nima oglasov, vendar je igra včasih lahko dolgočasna 🎮😑
Zabavno je, a preveč oglasov in že tedne čakam na nove zgodbe.
Biti mora bolj interaktivna in manj ujemalna.
Obožujte modo in kombinirajte tri igre. Z Love Fantasy dobim najboljše iz obeh svetov.
Love Fantasy: Match & Stories 解謎 oksx
Čudovita igra, vendar so uganke malo težke, ☺☺ Prosim odkleni več zgodb 🙏🙏🙏🙏🙏
Light a Way: Tap Tap Fairytale ماجراجویی caq
Ta igra je res zelo zabavna, a če dobro pomislim, je včasih težko dobiti igralne kovance in da se kovance za vsako zgodbo dražijo, in je nekako neuporabna, ker jih potrebuješ samo za eno zgodbo. Ena stvar je, da mi je zgodba zelo všeč, čeprav je včasih, ko zaslužiš kovance, stresno in težko, in za zgodbo nekako nima smisla, če pomislim nanjo. In vsakič mi pošilja obvestila, ki so neuporabna. Ampak, Over je zabavno igrati, vendar ga ne priporočam!!!
To je lepa igra, ker ne samo pripovedovanje na vseh ravneh je zahtevno, zato je lepa igra.
Res uživam v igri. Grafika je lepa in ne naletim na kup neželenih oglasov.
Love Fantasy: Match & Stories Головоломки tyzk